logo
29 January 2013

Een look-a-like van mijn luipaard jurkje bij H&M!

Gepost in fashion

Het is me opgevallen dat, wanneer ik mijn H&M luipaardjurkje draag in een outfitpost, ik opmerkingen krijg als ‘ik heb spijt dat ik hem niet heb gekocht’, ‘jammer dat ik hem niet heb’ en ‘ik baalde echt dat hij er niet meer in mijn maat was’.

Toen ik daarom op de online shop van H&M een luipaardprint jurkje tegenkwam die er qua print en model erg op lijkt, leek het me een goed idee die aan jullie te laten zien. Wellicht dat je dit jurkje een goede tweede keus vindt?

Photobucket
PhotobucketHet verschil met mijn jurkje? Deze kost €19,95, die van mij €34,95 (vóór evt. afprijzingen). Beiden bestaan ze uit een onder- en een overjurkje, maar in mijn versie is van een soort gaasstof gemaakt. De stof van dit jurkje lijkt een soort tricot. In de print van mijn jurkje zitten bovendien koppen verwerkt en op bovenstaand jurkje staan alleen vlekken. Ook is het hele jurkje onafgebroken één print; mijn jurkje is aan de achterkant tot halverwege de rug zwart en heeft daar een rits zitten. Qua model zijn ze hetzelfde: vanaf de taille losvallend en aan de voorkant korter dan aan de anderkant.

Vind je dit jurkje een leuk alternatief?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties