logo
11 January 2013

Euroknallers

Gepost in fashion

In het vervolg van de sale lijken de schoenen bij vanHaren meer op euroknallers. Kijk dan! Die prijzen!

Photobucket
Rode enkellaars – €8,70


Photobucket
Plateau pump – €7,45


Photobucket
Leren enkellaars – €12,45Deze voorbeelden zijn niet eens de goedkoopste: hier vind je alle andere schoenen met -75% korting. Bereid om iets meer uit te geven? Tussen de schoenen met -50% korting staan nog veel leukere pumps en laarsjes!

Ik ben benieuwd: hoeveel kostte jouw goedkoopste sale aankoop ooit?

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • Denna

  O daar zitten wel hele leuke schoenen tussen. Die tweede pump is het blauw is echt schitterend!
  Mijn goedkoopste sale aankoop moet toch wel een paar replay pumps zijn voor 11 euro. Echt schitterende schoenen, heb er nu nog steeds spijt van dat ik ze niet in beide kleuren had gekocht.

  • klinkt goed! 11 euro is wel echt een koopje voor een merk als replay zeg!

 • Silje Therese

  Wow! Dat is echt goedkoop! 🙂

 • Zitten gave schoenen tussen! En ook zeker voor weinig. Ik vind het wel altijd jammer dat je met grote voeten (41 en groter) nooit kunt slagen in de sale. Daardoor ben ik helaas altijd zo genoodzaakt vroeg schoenen te kopen voor de volle prijs

  • is dat omdat ze daar minder van inkopen ofzo, dat die eerder weg zijn? lijkt me lastig!

 • Wat! die laatste vind ik eigenlijk best wel gaaf, ik ga snel even kijken. Maar meestal zijn de standaard maten zoals 39 al weg, ik hoop het hier niet in ieder geval!

 • Ik ga gelijk even kijken!

 • anomien

  ahh, leuk, ik heb gelijk 3 paar besteld! bedankt voor de tip!

 • Hele fijne prijsjes, ik vind de schoenen die erbij zitten alleen niet zo leuk/iets wat ik zou dragen/handig ^^

 • Wat een leuke prijsjes! De goedkoopste schoenen die ik ooit gekocht heb waren een vuilniszak vol voor €5,00 bij het Leger Des Heils! En echt gave laarsjes, pumps en ballerina's die ik nog steeds vaak draag!

  • Oh jee, nu overweeg ik om een paar te kopen! Dat zou nog eens een impuls aankoop zijn! Hopelijk zijn ze uitverkocht tegen de tijd dat ik m'n beslissing heb gemaakt… 😉

   • En ja hoor, bestelling geplaatst… 🙂

    • nou als het écht een impulsaankoop was en je er spijt van krijgt kun je ze altijd nog weggooien :). met deze prijsjes kan spijt in ieder geval nooit héél erg zijn, dat scheelt.

  • dat wil ik ook nog eens! lijkt me zo fijn: een vuilniszak vol kunnen gooien. zou dat ook bij mij in de buurt kunnen? en heb je dan ook wel een beetje mooie dingen meestal?

   • Ja dat is echt super! Hele leuke dingen! Het was bij een opruiming van het Leger des Heils. Ik weet dat er in Arnhem twee kringloopwinkels zijn (die kan je vinden op http://www.trashfashion.nl/kringloopwinkels en dan Arnhem intypen), maar ik weet niet of er ook een Leger Des Heils winkel is.

    • ik weet dat ik er lang geleden eens naar gekeken heb, maar dat liep niet echt op wat uit… die twee kringloopwinkels ken ik denk ik (dan nog: twee is toch weinig op zo'n relatief grote stad?!). trouwens super handig zeg: die zoekfunctie! is zoiets makkelijk te maken (lijkt mij als digibeet heel moeilijk…)?

     • Dankje! Ik ben er ook blij mee :). Maar ik moet bekennen, het lijkt mij ook moeilijk om te maken, maar gelukkig heb ik een hele leuke en handige webmaster (lees: vriend) die dat voor me in elkaar geknutseld heeft. 🙂

 • Ja die bovenste zag ik ook al, jammer dat ik niks kan met rode schoenen maar verder zijn ze prachtig. En die prijs, ja niet normaal eigenlijk he haha.

  • nee, niet echt hè? maar hoezo: 'ik kan niks met rode schoenen'?

   • Ik bedoelde eigenlijk meer dat ik niet zo snel rode schoenen zou kopen haha. Omdat ik niet veel schoenen pas en daarom snel voor zwart grijs beige ga als het dan eens lukt, zodat ik ze dan ook daadwerkelijk vaak aan kan. Jij zou vast rode schoenen nog met alles kunnen combineren, maar bij mij past het helaas wat minder.

    • hmm… oké. voor dit bedrag kun je natuurlijk wel eens oefenen. of ben je daar niet voor in?

     • Dat was misschien best een goed idee geweest nu je het zegt!

 • daniquevanvloten

  hoezo ze geven die schoenen gewoon bijna weg !?
  op de site heb ik ook pumps gezien met slangenprint – motief hebbuuuuh ( en maar 5 euro !! )

  • ja, 5 euro is toch echt niets? en dan ook nog gratis verzenden! volgens mij kost verzenden alleen al 5 euro! heb je die besteld?

 • Ooh wat leuk, ik ga meteen even kijken!
  Liefs

 • Lucinda

  Dat is echt SPOTgoedkoop haha 🙂

 • Mijn goedkoopste sale aankoop op schoenengebied was 7 euro voor een paar zwarte suede pumps, of sandaaltjes voor 6 euro ..
  De goedkoopste kledij-sale is nog lager 🙂