logo
24 January 2013

Fashiolista favourites – Januari

Gepost in fashion

Wie een account heeft op Fashiolista kent het principe:
– Installeer de ‘LOVE’ button op je taakbalk.
– Klik op deze button elke keer dat je een pagina geopend hebt op een site of webshop met een item dat je tof vindt.
– Alle items waarbij je op de button hebt geklikt verschijnen op jouw profielpagina.

En verder:
–  Je kunt nog meer “Fashiolista’en” door naar profielpagina’s van anderen of de homepagina van Fashiolista (waar de meest recente ‘LOVES’ staan) te gaan en daar bij een item dat je mooi vindt op ‘LOVE’ te klikken. Het item verschijnt dan ook op jouw profiel.
– Volg accounts waarvan je de items leuk vindt, en wordt gevolgd door mensen die jouw items leuk vinden.

Zo simpel is het, maar mocht dat nog te snel gaan/ingewikkeld zijn:hier vind je meer informatie. Als je er nog geen ervaring mee hebt, dan zou ik zeggen: probeer het eensZoals met elk platform is het wennen in het begin, maar al gauw gaat het vanzelf en is Fashiolista voor modeminaressen een ontzettend leuke manier om nieuwe items te ontdekken en mensen met dezelfde stijl te leren kennen.

Nadat ik jullie vroeg of jullie het leuk zouden vinden maandelijks mijn ge’LOVE’de items in een post te zien, werd daar positief op gereageerd. Daarom doe ik dit vandaag voor het eerst. Ik laat jullie niet álle items zien die ik in januari een ‘LOVE’ heb gegeven. Dat vond ik er een beetje te veel, en bovendien heb ik over sommige items al eerder geschreven of ga ik dat nog doen. Je kunt ze natuurlijk wél allemaal gaan bekijken op mijn Fashiolista profiel, als je na onderstaande items de smaak te pakken hebt gekregen. Kun je me daar gelijk volgen als je wilt.

Je kunt op de afbeelding klikken om naar het item toe te gaan. Je kunt dan zien waar deze vandaan komt, of deze nog te koop is en hoeveel deze eventueel kost. Wanneer het product is uitverkocht, kan het zijn dat je een ‘pagina niet beschikbaar’ melding krijgt of naar de homepagina wordt doorgestuurd. Enjoy it, fashiolista’s!

PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket

Vanzelfsprekend vind ik ze allemaal leuk, dus vraag ik het maar aan jullie: wat vind jij het leukste item?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties