logo
18 January 2013

Fashion crush – Lovely Sally leggings

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Afgelopen dinsdag had ik het al over Romwe leggings, maar nu ben ik leggings tegen gekomen die ik nóg veel cooler vind. Een aantal maanden geleden werd ik al op de webshop Lovely Sally geattendeerd, maar ik verloor deze na een tijdje weer uit het oog. De webshop wordt zo langzamerhand echter steeds populairder, en dus was het een kwestie van tijd tot ik Lovely Sally weer tegen zou komen. Het kwaad is geschied, de goede indruk kwam deze keer dubbel zo hard terug: ik hóud nu officieel van Lovely Sally leggings.

Even tussendoor: hoewel het onderschrift van de webshop ‘Bikini & things’ is, had deze beter ‘Leggings & things’ kunnen zijn. Ik heb er namelijk niet één bikini kunnen vinden, terwijl hun legging assortiment daarentegen relatief groot is.

Wat er nou zo bijzonder is aan een Lovely Sally legging? Nou ja: what’s not to like? 1. De prints zijn origineel. 2. De leggings lijken van goede kwaliteit en mooi aan te sluiten. 3. De leggings zijn wel apart, maar niet te druk, doordat de kleuren in de prints/afbeelding goed bij elkaar passen. Noem ik al genoeg?

Is er dan geen puntje van kritiek te noemen? Jawel. De leggings kosten allemaal €45,- per stuk. Vijfenveertig. Voor een legging. Nu weet ik meteen weer waarom ik, toen ik op de webshop geattendeerd werd, niet gelijk een legging heb besteld.  Ik vind €45,- voor een legging een behoorlijke drempel. Als je hem eenmaal over bent, heb je waarschijnlijk ook wat, maar tot die tijd is het hopen dat Lovely Sally leggings op miraculeuze of minder miraculeuze wijze op een dag zijn afgeprijsd.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketHeb jij op dit moment een Fashion crush? Zo ja: welke?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties