logo
4 January 2013

Fashion crush – Vierkante ketting

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Waarom is een ketting eigenlijk bijna altijd rond? Dat ging ik me afvragen toen ik de afbeelding hieronder tegenkwam. Waarschijnlijk omdat onze nek en hals rond zijn: wij zijn immers gewend om kleding en accessoires naar de vorm van ons lichaam te dragen. Dit betekent dat wanneer je tegen deze vorm in gaat, er een heel nieuw verrassend effect ontstaat. Op deze manier is mijn crush ontstaan voor de vierkante ketting.

Bij de draagster van deze ketting heb ik het gevoel dat ze onderdeel is van een circusattractie en er hoepels om haar nek zijn gegooid: de grove kettingen zijn zoveel grover dan haar fijne nek. Toch vind ik dit juist wel wat hebben: de mannelijke schakels zijn een mooie clash met het vrouwelijke kant in haar top.

Photobucket

Zou jij zo’n vierkante ketting dragen? Wat vind je ervan?


Bron afbeelding.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties