logo
15 January 2013

Goodlife24.com – De nieuwe online community!

Gepost in overig
Dit is een advertorial. 

Sinds deze maand is er een site online met een leuk nieuw concept: Goodlife24.com. De naam zegt het al: deze site wil het goede leven benadrukken en je dagelijks je favoriete dingen laten delen met de andere sitegebruikers. Niet zomaar dingen: elke dag binnen een ander thema. Kun je het nog niet helemaal voor je zien? Hieronder zie je een voorbeeld.


Photobucket


Voor vandaag mocht ik het thema bepalen, en één van de eerste dingen waar ik aan dacht was ‘mijn beste sale aankoop’. Hoe materialistisch ook, dit zijn vaak toch kleine, pure geluksmomentjes omdat het gewoon héél fijn is een goede aankoop voor weinig geld te kunnen doen. Natuurlijk heb ik bij dit thema ook mijn eigen beste sale aankoop geupload. Hieronder zie je ‘m, of – beter gezegd- ze.


Photobucket


All Stars had ik buiten de sale om waarschijnlijk nooit gekocht, wegens ‘te saai’. Toen ik ze echter in de sale tegenkwam (ik heb het al vaker verteld…) heb ik de gok toch genomen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb, want een paar jaar later heb ik nog steeds heel veel plezier van ze!

Ik ben heel benieuwd wat jóuw favoriete sale aankoop is! Ga je ‘m me laten zien via Goodlife24.com? Ga naar de site, klik linksboven op ‘Sign up’ en meldt jezelf heel eenvoudig aan: je hoeft alleen je e-mailadres en een wachtwoord op te geven, of je aan te melden via Facebook. Je uploadt je foto van die dag, voegt hier eventueel een mooie filter aan toe, zet er een kort bijschrift bij, en je bent klaar.

Wat vind je van dit concept?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties