logo
7 January 2013

Het populairste schoenenmerk van Nederland

Gepost in fashion

Dit is het lijstje met meest gezochte termen op Marktplaats* in 2012:

1. Gabor
2. Guess
3. Marilyn Monroe
4. Ed Hardy
5. Punkyfish
6. Lady gaga
7. Uggs
8. Shabbies
9. Burberry
10. Maison Scotch

*categorie ‘Kleding Dames’

Dat Lady Gaga populair is, weet ik wel. Net zoals het feit dat Uggs me niet ontgaan zijn en Shabbies voor velen dé laars der laarzen zijn. Waar ik wél even van stond te kijken was de nummer één van het lijstje: ‘Hoezo Gabor?’. Dit schoenmerk had ik in de verste verte niet als één van de populairste van Nederland genoemd.


PhotobucketNet als ik, kan ook Marktplaats zelf de populariteit van het degelijke merk niet anders verklaren dan met: ‘We hebben nou eenmaal een heel breed publiek’.

Kan jij de populariteit van Gabor verklaren?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties