logo
26 January 2013

Ik en een boblijn

Gepost in beauty

Misschien dat het je bij de vorige outfitpost al was opgevallen: ik ben weer naar de kapper geweest. Mijn haar is geverfd zoals de vorige keer en daarnaast in laagjes geknipt. Niet veel bijzonder dus, maar dat laatste kan best veel doen.

Vaak is een kleine ingrip als laagjes laten knippen een goed idee als je dagelijks niet meer zo tevreden bent met hoe je haar zit, maar er ook niets radicaals mee wilt doen. Dat was bij mij het geval.

PhotobucketGrappig is dat ik, met mijn haar opgestoken en wat plukken los, op bovenstaande foto net een boblijn heb. Iets wat ik mezelf overigens niet geweldig vind staan: ik heb een vrij rond gezicht, en die vorm wordt op deze manier alleen maar benadrukt.

Morgen zien jullie de rest van deze outfit!

Wat vind jij van mij met een boblijn?


Foto door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties