logo
14 January 2013

Justin is terug (met pak en al)!

Gepost in overig

Vorige week waren er al roddels over een comeback van Justin Timberlake  als zanger (en laten we hopen ook danser). Iets waar ik in ieder geval erg blij van werd, want mijn favoriete liedjes van hem zijn echt té grijs gedraaid inmiddels.

Vandaag is zijn coming back in de muziekwereld officeel en is zijn nieuwe single (i.s.m. Jay-Z) te horen. Justin is terug, met pak en al. Zijn nieuwe single heet namelijk Suit & Tie.

Edit: de video is niet meer beschikbaar. Bekijk hem hier.Voor mij is de single teleurstellend (ik mis een lekkere beat), maar ga er maar eens aanstaan om als Justin een comeback single uit te brengen die niemand teleurstelt.

Eerlijk gezegd weet ik niet precies waarom ik dit met jullie deel, maar ik dacht: als de NOS over Justins comeback mag schrijven, dan mag ik het ook, haha.

Nee hoor: ik ben vooral benieuwd wat júllie van de single (en Justin Timberlake) vinden, denk ik.


Bron.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties