logo
20 January 2013

Maison Scotch SALE – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Ligt het aan mij of is Maison Scotch de laatste tijd overal? Het voor mij nog onbekende merk lijkt zo populair, dat het me hoog tijd leek me er eens in te verdiepen. Bij Men at Work vond ik het merk online, waarvan een deel in de sale.

Voordat ik op mijn geselecteerde Maison Scotch sale items in zou gaan, wilde ik eerst wat opzoeken over het merk zelf. Deze blijkt een sub-merk van het merk Scotch & Soda. Een winkel die ik ken omdat het één van de weinige winkels in Arnhem is die ik standaard voorbij loop omdat deze ‘toch veel te duur is’. Ik heb het nooit daadwerkelijk gecheckt, maar alleen al de dure uitstraling van de winkel houdt me er buiten. Ik kom liever in wat toegankelijkere winkels.

Het is in ieder geval leuk om te weten dat Scotch & Soda Nederlands is (dat wist ik dan weer wel, maar jullie misschien nog niet?). Maison Scotch is de dameslijn van het merk: Scotch & Soda is namelijk begonnen als een mannenmerk. Wereldwijd heeft Scotch 50 eigen winkels, maar – indrukwekkender -wel 7000 verkooppunten! Het merk noemt zichzelf:  …classic in many ways, but young and fast-forward when it comes to bringing great clothes onto the market place.” Ben ik het daarmee eens? Een vrij vage omschrijving, want “great clothes” is niet erg concreet en erg subjectief natuurlijk.

Photobucket
V.l.n.r.: Jeans, €59,99 / Blazer, €94,99 / A-line jas, €119,99 / Biker jeans, €39,99 / Double parka, €179,99 / Skinny pants, €59,99Ik vind Maison Scoth vrij stoer en een tikkie preppy hier en daar. Alle items zien er heel degelijk uit. Neem nou die parka.  Dat is toch de jas waar je in wilt lopen als het hard regent? Volgens mij is dat de rode draad in de kleding van Maison Scotch: alles is vlot, apart, en mooi, maar vooral ook comfortabel en praktisch.

Al deze items (en andere van Maison Scotch) kun je dus bestellen via Men at Work. Je kunt daar betalen met iDeal, AfterPay, Creditcard en Paypal. Verzendkosten zijn er  €3,95, maar gratis bij een bestelling vanaf €100,-.

Wat vind jij van Maison Scotch? Welk item is je favoriet van deze zes?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties