logo
25 January 2013

Nail diary – December/januari

Gepost in beauty
Elke maand zet ik (een deel van) mijn Instagram foto’s met nagellak die ik die maand op mijn nagels gedragen heb voor jullie op een rij.

Ook deze maand heb ik weer de nail diary van twee maanden gebundeld. Ook zal zijn de meeste nagellakfoto’s uit deze post van december: wie mij op Instagram volgt zal het misschien al zijn opgevallen dat daar de laatste weken niet één gelakte nagel meer te zien was.

Dit heeft er alles mee te maken dat ik weer heb nagel gebeten de afgelopen weken. Zo erg dat ik van ellende maar al mijn vingers ben af gaan plakken met pleisters. Wanneer ik hardnekkig aan het bijten ben kan ik namelijk echt niets (ook niet typen, want dat doe ik nog altijd met mijn handen) en dat is natuurlijk verre van efficiënt.

Hoe dit nou zo gekomen is? Door de ontzettend stomme reden dat mijn favoriete Cult Nails topcoat op was, en het even duurt voordat er een nieuwe potje van Amerika naar Nederland is verscheept. Zonder (die) topcoat houd ik mijn nagels niet mooi gelakt en verpest ik ze. Wanneer ik geen nagellak op mijn nagels draag, ga ik op ze bijten en aan ze trekken. Als ik me ijzersterk, geweldig goed voel misschien niet, maar als er ook maar een grijntje stress in mij schuilgaat sowieso wel. Mijn nagels zijn echt iets om me op af te reageren. Iemand een andere slechte eigenschap in de aanbieding waar ik mijn stress op kan uitleve(re)n?

Photobucket
Dior / Diva Kunnen jullie je nog herinneren dat ik schreef over De buikjes van Dior? Zoals je ziet besloot ik dat de zwarte lak met gouden gliters, Diva, mijn eerste Dior lakje werd. Alleen al om de verpakking ben ik er nog steeds zo verliefd op!


Photobucket
Models Own / Pinky brown Deze metallic lak is koper-/goud-/bruinkleurig. Ik houd echt van dit soort lakjes, die er met elk soort licht weer anders uitziet.


Photobucket
OPI / Don’t touch my tutu Als ik een tijdje veel kleur heb gedragen, krijg ik vanzelf zin in weer eens ‘naturelle’ nagels. Vaak grijp ik dan naar een lakje uit de OPI New York City Ballet collectie.


Photobucket
OPI / Tomorrow never dies Over deze ‘James Bond’ lak kreeg ik zoveel complimenten! En terecht, vind ik, want de kleur is zo prachtig dieppaars/-blauw.


Photobucket
MNY / 761 Het merk MNY bestaat niet eens meer, maar ik heb er nog wel lakjes van. Lakjes die, gezien hun kwaliteit en de tijd, er niet beter op worden, maar wel heel mooi zijn. Deze heel donkergroene kleur is prachtig.


Photobucket
Essence Denim Wanted / Forever Mine Een kleur die geïnspireerd moet zijn op jeans, maar een stuk lichter en feller is wat mij betreft. Geeft niet, want ik draag graag helderblauwe tinten op mijn nagels. Ik heb namelijk niet zoveel kleren in zulke tinten en ik vind het leuk wanneer mijn nagels een contrast vormen bij mijn outfit.


Photobucket
China Glaze / Whirled away Deze lak komt uit de Cirque du soleil collectie, waar nog steeds lakjes van te winnen zijn (het schiet niet op met die 1500 likes!). Ik draag Whirled Away over een basic witte lak (H&M White): zo komt hij naar mijn idee het beste tot zijn recht.Om nog even terug te komen op het nagelbijten: omdat pleisters natuurlijk ook niet de oplossing waren, besloot ik weer eens kunstnagels te laten zetten. Dit had ik járen geleden al eens gedaan als remedie tegen het nagelbijten. Iets waar vader en vriend in ieder geval erg blij mee waren, want niets zo irritant als iemand die continu afwezig haar nagels aan het verklooien is.

De kunstnagels zijn inmiddels gezet en ik ben er zo blij mee! Dit geeft me zoveel rust! In mijn volgende nail diary ga ik dan ook niet mijn gedragen nagellak van die maand opsommen maar alles vertellen over mijn kunstnagels: waar/bij wie ik ze gezet heb, hoe ze eruit zien, wat voor soort kunstnagels het zijn, mijn afwegingen om ze te zetten, de voor- en nadelen van het laten zetten en dragen van kunstnagels, etc. So stay tuned!

Welke lak vind je het mooiste uit dit rijtje?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties