logo
3 January 2013

Outfit – Coupe regen

Gepost in mijn outfits

Wat was het regenachtig de laatste tijd hè? Daar staat tegenover dat het gelukkig niet héél koud is, maar om dagelijks met ‘coupe regen’ rond te lopen maakt me niet erg blij. In een creatieve bui had ik vóórdat ik naar buiten ging mijn haar erg leuk zitten. Een beetje jammer dat ik na vijf minuten buiten lopen vooral wat weg had van een verzopen katje. Daar kijken jullie wel doorheen, toch?

Helaas ben ik niet alleen over het weer, maar ook over de outfit niet heel erg te spreken. Het luipaardbontje is voor mijn gevoel net te veel, maar zonder het bontje zou het me net wat te saai zijn geweest. Ik denk dat mijn ontevredenheid komt doordat de outfit vrij ‘bruin’ is: weliswaar een mooie kleur, maar niet erg sprekend. Wellicht had ik voor een vlot (wit) gympie moeten kiezen, in plaats van bruine laarzen onder een bruine broek. Het had het geheel wat frisser gemaakt. Daar komt echter die regen weer om de hoek zetten: ook sneakers maak je, net als haar, niet echt blij met regen.

Wat had jij aan de outfit veranderd?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Vila via Sans Online trui (nu hier afgeprijsd!)
Vero Moda broek
van Haren laarzen
H&M Trend ketting
Friis & Company via goedgetast.nl tas


Foto’s door Yara Verheij. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties