logo
20 January 2013

Outfit – Gotta love curls

Gepost in mijn outfits

Je wilt altijd wat je niet hebt, zeggen ze toch? In mijn geval gaat dat soms inderdaad op. Zo wil ik al vanaf dat ik een klein Suzje was krullen. Die vállen namelijk niet, nee: die dánsen. Gelukkig heb ik genoeg relativeringsvermogen om te weten dat veel mensen met krullen ze bloed irritant vinden en dat er vervelender haar bestaat dan dat van mij. Kortom: dat ik tevreden moet zijn met wat ik heb. Dat neemt echter niet weg dat ik niet te porren ben voor fake ones op zijn tijd natuurlijk.

Nog zoiets wat ik al doe sinds ik een klein Suzje ben: het adoreren van zilver. Lange tijd heb ik goud in de ban gedaan, en moest het zilver zijn voor mij. Daar kom ik de laatste jaren 100% van terug. Het is niet voor niets dat goud het wint van zilver: zilver is meer bescheiden, goud is meer over the top. Dat was dan ook waar ik lange tijd bang voor was: ik laat een tint graag vaker terugkomen in mijn outfit en een hele outfit vol met goud accenten, dat wordt toch veel te blingbling? Inmiddels weet ik dat, vooral in combinatie met stoere items als deze Bullboxer laarzen, goud juist heel classy kan zijn. Mits dus gecombineerd met items die niet óók heel over the top zijn. 

Net als bijvoorbeeld in deze outfit, laat ik ook hier goud terugkomen zonder dat ik vind dat dit over the top wordt. Dat komt omdat wat ik hier feitelijk draag -mijn haar in een staart, een hooggesloten kraag, een simpel model trui, een comfortabel model broek en een degelijk paar laarzen- allemaal vrij ingetogen zijn. Alles wat goud is (en dat is best wat: haarcuff, trui, ketting, ring en studs op de laarzen) zit ‘m meer in de accessoires en kan door de ingetogen basis perfect schitteren.

Houd jij van goud? Waarom wel/niet?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Only blouse
H&M trui
H&M Divided broek
H&M ketting
H&M ring
H&M haarcuff
Bullboxer laarzen (alleen te koop bij Invito – hier)


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties