logo
17 January 2013

Outfit – Heerlijke doek

Gepost in mijn outfits

Deze doek kun je als sjaal én als poncho dragen. Hoe moet je hem dan noemen? Doek? Ik houd het bij heerlijkheid, want joh: wat is deze heerlijkheid een fijn kameraadje in de winter. Júist omdat je hem op twee manieren kunt dragen is hij zo handig. Wanneer je binnen bent draag je hem gewoon als sjaal, wanneer je buiten bent sla je hem om je heen als een (extra) dekentje tegen de kou (dat deed ik trouwens binnen ook gewoon, hihi!). De heerlijkheid is gemaakt door EDC by Esprit en wordt verkocht bij Sans Online. Hij is er nu afgeprijsd, wat hem nóg wat heerlijker maakt.

Ik vind dat deze outfit perfect in balans is, doordat het korte rokje en de hoge hakken de figuur verhullende doek compenseren (en omgekeerd!). Zo is deze outfit sexy, maar toch beschaafd. Ik vind het kraagje van mijn jurkje bovendien perfect bij de preppy ruit van het doek passen en ik vind dat het warme geel, bruin en off white perfect contrasteert met het blauw van de jeansstof.

Wat vind jij van deze combinatie? Zou je iets hebben weg gelaten/toegevoegd misschien?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Pixie trui
Dress Republic jurkje
EDC by Esprit via Sans Online omslagdoek
Zara schoenen


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties