logo




2 January 2013

Outfit – Koptelefoon

Gepost in mijn outfits

“Heb je nou een koptelefoon op?”, was het eerste wat mijn vriendje vroeg toen hij me zag met dit ‘haaraccessoire’. Een haarband is het bijna niet meer te noemen, gezien de dikte. Dat is nou juist wat ik zo gaaf aan ‘m vond (en vind!). Wat ik ook grappig vind, is dat hij door de dikte mijn hoofd wat ‘langer’ lijkt te trekken. Begrijp je wat ik bedoel? Door iets óp je hoofd te dragen kun je dus goed spelen met de vorm van je gezicht.

Die ietwat lompe haarband wordt toch naar het vrouwelijke toe getrokken doordat ik een blousje, plooirokje en hakken draag: alledrie heel ‘meisjesachtig’. Het spijkerjasje maakt het geheel wat stoerder en meer casual: dat heeft deze outfit zeker nodig om niet té meisjesachtig te worden.

Hoe vind jij de haarband?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
She Inside blouse
Primark spijkerjasje
H&M Divided rokje
Asos via eBay schoenen
5 inch and up for Nelly haarband (nu hier afgeprijsd!)


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties