logo
25 January 2013

Outfit – Mijn eerste leren jasje

Gepost in mijn outfits

Geloof het of niet, maar in deze outfitpost draag ik mijn eerste leren jasje ooit. Ik heb verschillende nepexemplaren (gehad) en dat vond ik eigenlijk goed genoeg. Nepleer en -suède wordt immers steeds moeilijker van echt te onderscheiden tegenwoordig. Echter, toen ik dit jasje nog maar heel even aan had, merkte ik al een belangrijk verschil: echt leer is véél warmer! In combinatie met een paar laagjes en deze dikke sjaal en hoed kon ik, zelfs met deze kou, eigenlijk prima zonder een extra jas naar buiten. Als mijn tenen en benen nou ook genoeg verwarmd waren geweest… jeetje, wat hadden die het alsnog koud.

Suz zou Suz niet zijn als ze niet voor een standaard, zwarte leren jasje zou kiezen, maar één in het oranje. Nou ja, oranje… de kleur is iets bruiner en warmer dan de Koninginnedagtint, maar het zit er toch dichtbij. Ik vind zo leuk aan dit jasje dat deze bestaat uit drie materialen: glad leer, suède en de voering, waar je ook nog iets van ziet.

Bijna had ik voor een zwarte maillot gekozen, maar toen ik de maillot naast het jasje legde zag ik opeens dat het jasje donkerbruine mouwen heeft. Dit is amper te zien, tótdat je er zwart naast legt dus. Dat betekent dat deze hele outfit uiteindelijk uit bruin-, beige-, gele- en oranjetinten bestond. Allemaal heerlijk warme kleuren ter compensatie voor dit koude weer.

Kies jij voor echt of voor nepleer? Waarom?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Only leren jasje (nu hier afgeprijsd!)
H&M blouse
H&M sjaal
H&M hoedje
Bronx schoenen
Marni at H&M tas


Foto’s door Ruben Heijerman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties