logo
27 January 2013

Outfit – Primaire kleuren

Gepost in mijn outfits

Deze outfit begon bij de broek: mijn meest winterse broek wilde ik heel graag nú nog dragen. Nu het er het weer nog voor is, bedoel ik. Echter, ik had gehoopt op meer zon en had daarom voor een verder rustige outfit gekozen waarbij een zonnebril de eyecatcher kon zijn. Toen ik ‘s ochtends meer wolk zag dan zon moest ik gauw een Plan B bedenken en dat werd deze outfit, die gebaseerd is op de primaire kleuren. Niet bewust: toen ik helemaal was aangekleed viel het me pas op.

Het felblauwe blousje zit wat rommelig, maar dat vind ik niet zo erg: de outfit is namelijk verder vrij net met de rechte pijpen, hakken, het opgestoken haar en de hoog gesloten kraag, dus een “knipoog” is eigenlijk meer dan welkom. Hoewel ik de outfit an sich een mooi geheel vind, vind ik hem niet echt bij me passen. Als ik de foto’s zie, krijg ik de neiging om als een oudtante naar mezelf te praten: “Kind, gooi je haar los en doe een paar gympies aan”. Als je begrijpt wat ik bedoel…

Sommige zullen de ‘poedelprint’ in combinatie met de ruit te druk vinden, maar ik persoonlijk vind dat niet. Omdat de kleur geel van de blazer ook in de broek zit, zijn de twee verschillende items namelijk toch in harmonie met elkaar. De outfit is nog steeds vrij bont, maar doordat ik voor geen enkel accessoire heb gekozen wat mij betreft niet té bont.

Wat vind jij van deze outfit? Te bont en te net, of juist kleurijk en stijlvol?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M blouse
H&M Divided blazer
ASOS broek
Bullboxer laarsjes


Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties