logo
7 January 2013

Outfit – Streepjes

Gepost in mijn outfits

Zelfs de binnenkant van mijn laarsjes hebben streepjes, zie je dat? Dit keer zijn dus niet alleen de kleuren in mijn outfit feilloos op elkaar afgestemd: het dessin ook. Het rokje tot de knie in combinatie met de laarsjes tot halverwege mijn schenen geeft me echt ienieminie beentjes, maar dat voelde hier wel als schattig. In combinatie met de muts voelde ik me een soort kaboutertje, haha.

Naast dat ik nog steeds verliefd ben op deze trui, ben ik inmiddels ook verliefd op deze laarsjes. Ze verdienen zeker niet de allergrootste schoonheidsprijs, maar sommige dingen komen gewoon pas tot hun recht in de juiste combinatie. In het geval van deze laarsjes vind ik deze outfit zeker de juiste combinatie voor ze. Ze brengen net de juiste hoeveelheid kleur terug. En ze lopen héul erg lekker!

Wat vind jij van mijn streepjesoutfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
She Inside trui
Miss Etam jurkje als rok
Happy Socks panty
H&M laarzen
H&M Divided muts


Foto’s door Jan Neman.

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • Ik vind je trui en de kleur van je nagellak erg mooi!

 • daniquevanvloten

  jammer dat het jurkje/rokje niet wat strakker is van onderen,ik vind nu zelf dat je aan de bovenkant wat dik lijkt,het kan aan mij liggen hoor !
  ik vind de laarsjes trouwens heel leuk (:
  xoxo

  • katrien

   Ik vind de onderkant ook iets te lang en te breed, de trui zou iets strakker en korter moeten geweest zijn. schattige laarsjes!

  • haha, ik ben blij dat je het eerlijk zegt ;). het kan misschien wat flatteuzer, daar moet ik je gelijk in geven.

 • Maloutje46

  Ik vind het een beetje te druk, maar het misstaat je niet. Met een effen panty was het waarschijnlijk weer te saai geweest voor jou dus ja! Haha. Je trui is echt tof zeg.

  • het was beter geweest als de panty horizontale streepjes had gehad, zoals de trui: dat geef ik helemaal toe. dat had het geheel wat rustiger gemaakt. maar helaas heb ik geen 'make-a-panty-machine' 😉

 • sa;

  De bovenkant ziet er leuk uit, maar vanaf de onderkant.. nee. Het ziet er te lomp uit naar mijn idee. De trui vind ik wel echt heel leuk!

 • anoukknapen

  Die trui is echt super! De panty en de laarsjes geven het iets kinderlijks, maar ook wel iets schattigs inderdaad. niet een outfit die in het favorietenlijstje thuishoort, maar hij is wel sterk door de kleur en patrooncombinaties! 🙂

 • Blijf een groot fan van die trui, echt een gaaf ding! Vind zelf het rokje erbij wel iets minder, daardoor wordt het wat lomper/massiever. Maar ondanks dat blijft het leuk en lijkt het alsof jij echt alles kan dragen/hebben!

  • dat vind ik heel lief van je. ik ben bijna blij dat je dan tóch nog wat kritiek hebt 😉

 • Dit staat je echt zo leuk!

 • Opzich is het een hele leuke outfit, maar het maakt je bovenlichaam heel lang naam mijn ogen, maar ik ben verliefd op je trui en nagels!!

 • Evelien

  Ik vind je trui geweldig! De combinatie met de laarsjes en panty vind ik zelf niet zo mooi, maar het staat jou (zoals gewoonlijk) amazing! *jaloers*

 • Je trui is echt supermooi! De combinatie verder vind ik niet veel doen voor je lichaam

 • Oh wat ben je toch weer heerlijk creatief! Ik vind streepjes erg leuk, maar geen haar op mijn hoofd die zou bedenken om allemaal streepjes items met elkaar te combineren. Waarom ik dat niet met elkaar zou combineren? Het zou niet eens in mijn opkomen om meerdere streepjes met elkaar te combineren!

 • Lucinda

  Eigenlijk vind ik alles wat je hier draagt super leuk! Alleen ik vind het bij elkaar iets te, ik denk dat als het rokje of de trui strakker was geweest het een leuker geheel was geweest naar mijn mening dan 🙂
  Je laarsjes zijn trouwens echt geweldig!