logo
15 January 2013

Outfit – Vuilniszak om m’n nek

Gepost in mijn outfits

Ik dacht: laat ik de tekst ‘jij kan zelfs een vuilniszak nog hebben’ eens letterlijk nemen. Eeuhm nee, dat is niet helemaal hoe het ging. Hoe het wél ging: ik zag deze sjaal (of wat het ook mag wezen, zijn, voorstellen) voorbij komen en dacht gewoon ‘cool’!

De associatie met een vuilniszak kwam later pas, maar deed niets meer af mijn liefde voor dit aparte (maar warme!) accessoire. Naast een vuilniszak hoorde ik de associatie met Margiela’s dekbedjas, en inderdaad: de twee zouden een prima Duo Penotti team kunnen vormen. Toch?

Achteraf vind ik deze outfit iets te stoer, en iets te weinig vrouwelijk, maar de prachtige hakken maken veel goed. Ik weet dat ze niet bepaald origineel meer zijn (kijk bijvoorbeeld hierhier, hier en hier), maar hé: het is nou eenmaal niet mijn hobby om de snelste te zijn met alles, wel om mooie kleding en schoenen te zien en vinden. Deze zijn niet het standaard moois dat ik zie en vind, maar hoe vaak vind ik redelijk basic zwarte enkellaarzen nou perfect? Niet zo heel vaak. Ik ging er dan ook ongetwijfeld spijt van krijgen als ik ze om hun simpele ontwerp of een andere reden zou laten liggen. Ik heb er nu al vooral géén spijt van dat ik dat niet heb gedaan.

Na mijn post van anderhalve week geleden raakte ik weer geïnspireerd om zowat mijn enige shirt met tekst uit de kast te trekken. Na één outfit heb ik het weer gezien met ‘m, maar voor once in a while blijft ie leuk.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Pimkie shirt
Only nepleren jasje
Gina Tricot sjaal
Nelly jeans
Zara laarzen
H&M haarcuff


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties