logo
15 January 2013

Outfit – Vuilniszak om m’n nek

Gepost in mijn outfits

Ik dacht: laat ik de tekst ‘jij kan zelfs een vuilniszak nog hebben’ eens letterlijk nemen. Eeuhm nee, dat is niet helemaal hoe het ging. Hoe het wél ging: ik zag deze sjaal (of wat het ook mag wezen, zijn, voorstellen) voorbij komen en dacht gewoon ‘cool’!

De associatie met een vuilniszak kwam later pas, maar deed niets meer af mijn liefde voor dit aparte (maar warme!) accessoire. Naast een vuilniszak hoorde ik de associatie met Margiela’s dekbedjas, en inderdaad: de twee zouden een prima Duo Penotti team kunnen vormen. Toch?

Achteraf vind ik deze outfit iets te stoer, en iets te weinig vrouwelijk, maar de prachtige hakken maken veel goed. Ik weet dat ze niet bepaald origineel meer zijn (kijk bijvoorbeeld hierhier, hier en hier), maar hé: het is nou eenmaal niet mijn hobby om de snelste te zijn met alles, wel om mooie kleding en schoenen te zien en vinden. Deze zijn niet het standaard moois dat ik zie en vind, maar hoe vaak vind ik redelijk basic zwarte enkellaarzen nou perfect? Niet zo heel vaak. Ik ging er dan ook ongetwijfeld spijt van krijgen als ik ze om hun simpele ontwerp of een andere reden zou laten liggen. Ik heb er nu al vooral géén spijt van dat ik dat niet heb gedaan.

Na mijn post van anderhalve week geleden raakte ik weer geïnspireerd om zowat mijn enige shirt met tekst uit de kast te trekken. Na één outfit heb ik het weer gezien met ‘m, maar voor once in a while blijft ie leuk.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Pimkie shirt
Only nepleren jasje
Gina Tricot sjaal
Nelly jeans
Zara laarzen
H&M haarcuff


Foto’s door Bas Visserman.

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • Haha die sjaal, lekker apart! Maar ik vind 'm op zich wel leuk, net zoals je hele outfit.

 • Leuke outfit, en een geweldig jasje!

  • dankje! ben er ook heel blij mee: hij is heel makkelijk te combineren en geeft aan elke outfit iets extra's.

 • Rinske

  Wauw, wat een stoere outfit! Ik vind de sjaal juist erg leuk, ook al zullen sommigen em idd met een vuilniszak associëren, maar hij is juist net iets anders dan dat ‘gewone wol’. De hele outfit is echt zo’n rockchickoutfit, erg geslaagd!

 • daniellespringer

  Ik dacht eerst echt heel even dat het een vuilniszak was :p Staat je heel stoer. Dat jasje vind ik leuk!

 • Wauw! Wauw! Wauw! Dit vind ik echt een hele hele gave outfit! Ik vind hem ook niet te weinig vrouwelijk hoor! Echt supergaaf! Nu ik dit zo zie vind ik dat ik ook wat stoerdere kleding moet gaan dragen!

 • ann

  hele leuke outfit! ik zou zelf misschien een broek zonder gaten nemen om het ook wat minder stoer te maken.

 • Alles wow!!

 • Ik vind het echt een geweldige outfit! Alles aan deze outfit klopt gewoon!

 • Suzanne

  Wauwwauwwauw! Ik vind dat t-shirt helemaal geweldig!! Is hij. Of in de collectie en wat voor shirt is het dan, dan kan ik hem opzoeken.

 • Mooi! Maar vriezen je knieën er niet af zo?

 • Te stoer? Wat maakt dat uit, I like!!

 • Like like like!

 • Oh, dit vind ik echt een toffe outfit! Ik dacht heel eventjes dat je echt een vuilniszak om gedaan had (want ehh, tsja: jij kan alles hebben :P)

  • het lijkt er ook best wel erg op, als je snel kijkt, toch? had wel geld gescheeld 😉

 • Wat een geweldige outfit!!! Ik zou het zo dragen en vooral de sjaal is awesome!

 • Het staat je zo mooi, je haar vast en een midden scheiding <3 wow. Zou willen dat ik dat kon dragen. Super gave outfit ook. Love the jacket & boots

 • Lucinda

  Gave outfit!:)

 • Je rode haar staat zo ontzettend goed bij deze outfit. Echt geweldig!!

 • Suzanne

  Dit is mijn favoriete outfit van je!

 • annelie1991

  Heerlijke outfit, lekker rock chick en die sjaal is te gaaf gewoon. Alles past ook gewoon bij elkaar.

 • Hoewel deze outfit echt niet in mijn straatje past, vind ik hem toch wel erg gaaf! Wat ben jij een stoere rock chick, dame! <3 En je haar is ook gaaf zo, strak met een middenscheiding!

  • haha, klopt dat dit niet echt 'joyce like' is, maar dankjewel: blij dat je het toch kan waarderen!

   • Verre van 'Joyce like', maar wel iets wat ik zeker mooi vind bij anderen. Zo vind ik dierenprintjes bij anderen ook soms simpelweg heel erg mooi, maar zelf blij ik er liever ver vandaan. ^-^ Voor jou is het in ieder geval een groot compliment: Je maakt mij enthousiast over kledingsstukken die totaal niet mijn ding zijn!

    • dat vind ik leuk om te horen:D. maar ik denk dat wat je zegt heel noumaal is hoor: ik zie ook vaak genoeg dingen die ik zelf niet zou dragen, maar wel leuk/mooi vind staan.

     • Daar heb je eigenlijk een punt, máár dat verwijst out of the box denken. Ik ken genoeg mensen die gewoon een stijltje hebben dat ze mooi vinden en al het andere vinden ze 'meh'.

     • ja, dat vind ik jammer eerlijk gezegd. ik houd van 'out of the box' denken 🙂

 • Evelien

  Holy, wat een GAVE outfit, één van m'n favorieten van je! Heel stoer, en prachtig met je rode haar! <3<3

 • Hele toffe outfit! Hoewel de sjaal niet helemaal mijn ding is rock jij hem helemaal. Het enige wat ik mis is mooie goudkleurige oorbellen.. driehoekoorbellen. Dat zou denk ik helemaal gaaf zijn..

 • Maloutje46

  Super leuk. Jazeker rockt Suz de vulniszak!

 • daniquevanvloten

  oh wat vind ik dit tof !

 • anoukknapen

  Hele toffe outfit! Ik vind 'm zeker niet 'onvrouwelijk' hij is prachtig! Het stoere kan je ontzettend goed hebben en door de relatief 'strakke' kleding en de hakken maak je het juist wel vrouwelijk. en natuurlijk je rode haren, die passen hier ook super bij!

 • lauz

  Gave outfit en vooral die schoenen zijn erg mooi 🙂

 • Tamara

  Whaa! I love de sjaal! ;d