logo
25 January 2013

Revival of the 90s

Gepost in fashion

Ik zie op dit moment niet alleen heel veel flashbacks naar de 80s: ook de 90s lijken terug te komen. Uit ervaring weet ik dat bij veel van jullie deze periode niet erg populair is. Sterker nog: soms lijkt het wel of jullie een trauma hebben aan de negentiger jaren. Wanneer ik iets draag dat jullie aan de 90s doet denken, hoor ik vaak gelijk: “Ohnee, véél te 90s!”. En dat is dus nooit een compliment.

Persoonlijk vind ik de 90s wél heel leuk, net zoals ik eigenlijk elke periode wel kan waarderen op een bepaalde manier. Ik ben niet de enige: Rihanna wordt veel met typische 90s items als petten en jeans gespot. Ook in deze outfit is dat weer zo. Ik vind hem lekker casual met de donkere lipstick en groene nagels als special effect.

Photobucket
PhotobucketIs er een manier waarop jij de 90s kan waarderen?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties