logo
10 January 2013

Sexyness = Beyoncé

Gepost in fashion, overig

Wat mij betreft mogen ze dat in het woordenboek zetten. Ik ben niet snel jaloers, fan of in de ban van iemand, maar als ik het dan toch op/van iemand ben, dan is het Beyoncé wel. Dat Beyoncé door de Amerikaanse editie van mannentijdschrift ‘GQ magazine’ is uitgeroepen tot de meest sexy vrouw van de 21e eeuw, kan ik dan ook alleen maar beamen. Ze siert de cover van hun februarinummer.

PhotobucketToen Hilmar Mulder, hoofdredactrice van Grazia, gisteren als één van de eerste de cover tweette, reageerde ik met: ‘Hij is best fout en toch vind ik hem best leuk’. Daarmee bedoel ik: Beyoncé heeft het wat mij betreft niet nodig om halfnaakt op de foto te staan, maar ze kan het wel hebben.

Meer informatie en het bijbehorende interview met Beyoncé lees je hier.

Wie vind jij de meest sexy vrouw van de 21e eeuw?


Gebruikt als bron ter inspiratie en ondersteuning: 

FashionStyleToday

Bron afbeelding: 

GQ.com

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties