logo
26 January 2013

“Streetstyle” – Headpieces bij de Elle Style Awards 2013

Gepost in fashion, overig

Afgelopen dinsdag schreef ik over de Elle Style Awards 2013. Wat ik in die post nog niet vertelde was dat de dresscode van deze awardshow dit keer ‘Muscial’ was. In praktische zin was de opdracht: een ‘headpiece’.

Toen ik zag wat de bezoekers gedaan hadden met deze dresscode, kon ik jullie dat niet onthouden. Hun creativiteit kent duidelijk geen grenzen: kijk naar barbiebenen, fruitstukken, Chanel tassen en maskers op hoofden…

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketVoor de duidelijkheid: de foto’s zijn niet door mij gemaakt. Ik was er niet bij.

Ik vind de Barbie benen, van Esther Coppoolse, toch wel het állerleukste. De chef mode van ELLE doet haar titel eer aan. Welk haar is jouw favoriet?


Foto’s door Team Peter Stigter.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties