logo
12 January 2013

Twinkeltje.nl – Mijn favorieten

Gepost in fashion
 Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Voor deze week heb ik weer eens een wat onbekendere webshop gekozen: Twinkeltje. Bossche lezers zullen de webshop wellicht kennen, want deze heeft ook twee fysieke winkels in Den Bosch. Twinkeltje heeft veel leuke, goedkope kleding. Een deel daarvan oogt daadwerkelijk ook goedkoop, maar een deel zijn geweldig goede vondsten.

Zo vind ik onderstaande poncho erg leuk, maar vind ik het nog leuker om vervolgens te zien wat deze kost: nu in de sale nog maar €11,48! De kleurvariant die ik laat zien is helaas uitverkocht, maar de paarse variant is net zo goed pretty. Ook de andere sale items lopen storm (zoals je ziet zijn er in de tussentijd meer items uitverkocht geraakt): mocht je dus geïnteresseerd zijn, ben er dan snel bij.

Photobucket
V.l.n.r.: Grijs vest, €21,48 / Paillettenjurk,€22,48 (bij publiceren helaas uitverkocht) /
Poncho met aztec print, €11,48 / Cognac blazer, €17,48 /
Luipaardprint laars, €24,85 (bij publiceren helaas uitverkocht) / Gemeleerde trui, €17,48Betalen kan bij deze webshop met iDeal, Creditcard, Paypal en onder rembours. Je betaalt €2,95 verzendkosten voor brievenbuspost, €5,95 verzendkosten voor pakketpost of kunt je bestelling gratis afhalen in één van de winkels in Den Bosch.  Boven een bestelling van €50,- is verzenden gratis, en voor de Belgische dames: jullie betalen altijd €8,95.

Vind je Twinkeltje.nl een leuke webshop? Ze zijn te volgen op Twitter en Facebook!

Welke van deze zes is je favoriet dit keer?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties