logo
23 January 2013

Win! – Sacha bikerboots met gouden studs

Gepost in fashion, overig

Voor wie niet van boeken houdt is er goed nieuws: vandaag, 23 januari, blog ik alweer vier jaar. Hopelijk is dat alleen al goed nieuws, maar extra leuk is het voor jullie natuurlijk dat ik een spiksplinternieuw paar van deze Sacha laarsjes weggeef om het te vieren.

Photobucket
In de laatste outfitpost liet ik de schoenen al aan jullie zien.Ik denk dat ik jullie de afgelopen outfits genoeg inspiratie heb gegeven voor het dragen van goud, en nu is de beurt dus aan jou: hoe zou jij deze laarsjes combineren? Je kunt er alvast over fantaseren; wellicht word je fantasie werkelijkheid.

De laarsjes kun je winnen in één van de maten vanaf maat 37 t/m maat 42. Ze zijn comfortabel, passen bij zo goed als elke stijl en last but not least: het zijn natuurlijk schóenen. Persoonlijk kan ik me eigenlijk niet voorstellen dat je daar níet blij van wordt.

Win!

Zie jij jezelf al op deze laarsjes de winter gedag zetten en de lente tegemoet gaan?

Doe dan het volgende:

1. Volg fashionisaparty.com via Facebook (als je geen Facebook hebt volstaat een andere manier ook: laat het me even weten).

2. Laat een reactie achter waarin je vertelt je dat je kans wilt maken en dat je me volgt.


Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 30 januari 2013. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Houd rekening met de beschikbaarheid van je maat. Vul een geldig e-mailadres in bij het achterlaten van je reactie, zodat ik contact met je op kan nemen als je wint. Binnen 5 dagen niet gereageerd? Dan wordt je prijs helaas vergeven.

Succes!


Foto door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties