logo
24 January 2013

Zoveel mensen, zoveel meningen…

Gepost in mijn outfits

Hoewel ik helemaal niet geloof in ‘modemisdaad’ vind ik het wel leuk dat de Facebookpagina Modepolitie een paar outfits van mij heeft uitgekozen om te plaatsen op hun prikbord en zo reacties op te roepen bij al hun ruim 36.000 (!) volgers.

Het fascineert mij dat er zoveel mensen reageren met zoveel verschillende meningen. Linda vroeg heel terecht aan me of dat ik het niet moeilijk vind dat mensen zo hard kunnen reageren op de outfits die op Modepolitie  (o.a. die van mij dus) worden geplaatst? Ik  reageerde met:

“Het klinkt misschien een beetje slap, maar ik ben wel wat gewend. Daarnaast vind ik het niet zo moeilijk omdat ik al die meningen niet zo serieus neem: het meeste is (zowel positief als negatief: puur smaak) nergens op gebaseerd. Behalve als het een gevoelig, persoonlijk puntje van me is: dan kan ik een vervelende reactie nuanceren wat ik wil, maar dan is die vervelend”.


Photobucket
Klik hier om deze foto op Modepolitie te bekijken en klik hier voor mijn outfitpost van deze outfit.


Photobucket
Klik hier om deze foto op Modepolitie te bekijken en klik hier voor mijn outfitpost van deze outfit.


Photobucket
Klik hier om deze foto op Modepolitie te bekijken en klik hier voor mijn outfitpost van deze outfit.Vinden jullie het ook leuk om zoveel verschillende meningen te lezen (eventueel over jezelf)? Of word je er een beetje moe /onzeker van en/of interesseert het je niets?


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties