logo
4 February 2013

Als het Internet mijn kledingkast was, droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Met de regen die ons deze dagen een bezoekje brengt, zou ik vandaag graag een paar regenlaarzen willen dragen. Niet de groene kaplaarzen van het boerenland, maar Hunter laarzen in dit kekke, gele kleurtje. Om het geel eruit te laten springen, heb ik de rest van de kleuren van mijn virtuele outfit rustig gehouden.

Photobucket
ASOS blouse – €29,67


Photobucket
NOMI by Naomi sjaal – €51,- 


Photobucket
Supertrash broek – €59,90

Photobucket
Triwa horloge – €214,95


Photobucket
Hunter laarzen – €64,98De ‘hooded scarf’ lijkt me heerlijk warm, makkelijk te combineren én ik vind hem ook nog eens erg stoer: hij lijkt me zeker een aanrader voor als je iets aparts, maar niet te opvallends wilt. Het stoere geldt ook voor de broek, die door het leereffect de outfit gelijk wat sexyness geeft. Het blouseje maakt het geheel wat netter, chiquer en stijlvoller.

Zoals je ziet is cognac de basiskleur van deze outfit, met khaki als accent en het geel als eyecatcher. In deze ‘verhoudingen’ zie ik kleuren het liefst. Doordat het geel een vrij koele tint is, maken de laarzen de outfit lekker fris.

Als ik dit vandaag kon dragen, zou ik zeggen: kom maar op met die regen! Wat draag jij het liefste met regenachtig, druilerig weer?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties