logo
14 February 2013

Als het Internet mijn kledingkast was, droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Het zal je niet ontgaan zijn: vandaag is het Valentijnsdag! Het leek me leuk om voor de gelegenheid een outfit samen te stellen die toch enigszins binnen het thema valt, maar die niet vol zit met zoetsappig roze en rood. Op die manier werd het juist een hele stoere outfit, máár wel één met een hartje.

 photo youbreakityoubuyitheartshirtmodstromwelikefashion-1.jpg
Modstrom – €17,48


 photo issue13jacketnelly.jpg
Issue 1.3 – €79,95


 photo denimocracyflaredjeansasos.jpg
Denimocracy – €48,55


 photo jeffreycampbellstuddedlaarshypebazaar.jpg
Jeffrey Campbell – €174,95


 photo shoebystuddedclutch-1.png
Shoeby – €29,95 Hoewel het misschien geen hele romantische tekst is, die op het shirt, moest ik er wel om lachen. Als je een vrouw vraagt wat ze het liefste ziet bij een man, is dat 9 van de 10 keer humor, dus hé: daar is het cirkeltje weer rond. Ik zou het oranje shirt combineren met het zwart/blauwe jasje dat lekker contrasteert met elkaar. Het jasje deed me denken aan deze van Chantal, die ik erg gaaf vind.

Verder zou ik kiezen voor een klassiek model jeans en deze stoere Jeffrey Campbell laarzen: al vanaf dat ze er zijn – afgelopen najaar- vind ik ze erg tof. Hoewel de studs eigenlijk wat te heftig zijn voor mijn stijl, vind ik dat het stoere aan de schoen goed gecompenseerd wordt door het hoekje dat aan de achterkant van de hak is weg gevallen en de toe-cap. Die maken de laarzen nét een tikkie vrouwelijker.

De clutch maakt het af en verenigt het stoere en vrouwelijke uit de outfit perfect: het model is lekker vrouwelijk, maar de studs passen dan weer perfect bij de stoere stijl van de laarzen. Een ideaal tasje voor als je vanavond bijvoorbeeld uit eten gaat.

Zou jij dit dragen vandaag? Of ga je misschien toch voor iets lieflijkers? En vind je het leuk om vandaag íets van het thema in je outfit te verwerken of totaal niet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties