logo
18 February 2013

Battle of the outfits – Het wollen kraagje

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledingstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

You hate or you love it: mijn wollen kraagje. Toen de kraagjes vorige winter helemaal je-van-het werden, werd ook ik enthousiast, máár vond ik veel kraagjes te feestelijk. Met feestelijk is opzich niets mis, maar een casual randje maakt een outfit minder stijfjes vind ik. Toen ik dit wollen (ik weet niet of het echt wol is, maar zo lijkt het in ieder geval wel) kraagje tegenkwam wist ik dan ook gelijk dat die iets voor mij zou zijn. En ja hoor: vorige winter al, maar vooral deze winter opnieuw, heb ik hem met veel plezier gedragen.

Als een sjaal te druk is of ik vind dat deze te veel van mijn top bedekt, bied dit kraagje vaak de uitkomst als ik iets zoek om mijn outfit mee af te maken. Waar een ketting een trui bijvoorbeeld óók snel te net of feestelijk zou maken, doet dit kraagje dat niet en houdt het mijn outfit redelijk ‘downdressed’. Wel zorgt het voor iets schattigs, winters en gezelligs. Ik bedoel: mijn heerlijke sloffen zijn van hetzelfde materiaal. Ik kan me ergere associaties indenken bij een accessoire.

De drie outfits in deze Battle zijn alledrie recent en liggen dus nog heel dicht bij mijn stijl. Dat maakt kiezen moeilijk! Toch wist ik het gevoelsmatig al gelijk: ik kies de derde outfit. Hier vind ik dat het kraagje het meeste toevoegt. Ook vind ik de outfit best origineel en in balans. Toch vind ik de tweede outfit ook erg mooi. Aan het einde van de streep vind ik deze alleen toch wat te donker en denk ik dat outfit zich ook prima had gered zonder het kraagje. De eerste outfit vind ik, ondanks mijn liefde voor de schoenen, wat te rommelig op de één of andere manier. Zodoende mijn keuze.

Op welke outfit stem jij?!

 photo BattleoftheoutfitsHetwollenkraagje1.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


 photo BattleoftheoutfitsHetwollenkraagje2.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


 photo BattleoftheoutfitsHetwollenkraagje3.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


ASOS kraagjeFoto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties