logo
5 February 2013

Battle of the outfits – Zwart leatherlook plooirokje

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledingstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Mijn zwarte leatherlook plooirokje: ik kreeg hem voor het eerst aangemeten tijdens de H&M Style Advisor sessie. Terwijl ik hem zelf nooit uit het rek had gepakt (ja, ook mij gebeurt dat!), wilde ik hem erna heel graag hebben. De truttige plooien vind ik zo’n leuke combinatie met de stoere, stugge stof van het rokje. Door het effen zwart het rokje bovendien ontzettend makkelijke te combineren, maar toch zeker niet standaard of saai.

De andere kant is dat het rokje door het model wel heel erg een stempel op een outfit drukt en dat, op die manier, elke outfit met dit rokje op een bepaalde manier hetzelfde is. Vooral ‘schattig’ is een woord wat bij alledrie deze outfits in me opkomt. Snappen jullie wat ik bedoel?

Hoewel ik als kleurliefhebber bijna nooit zoveel zwart draag, kies ik toch de eerste outfit als mijn favoriet. Deze vind ik stijlvol, sexy, casual, chic en zelfs een beetje vrolijk door de muzieknoten. Ik vind hem perfect in balans en net genoeg van alles. De tweede outfit vind ik wat dat betreft een stuk gewoner en voorspelbaarder en de derde – als ik ze vergelijk met de andere twee- net iets te druk.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


H&M Divided rokjeFoto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties