logo
15 February 2013

De mooiste outfits met… – Rode lipstick

Gepost in fashion

Bewust plaats ik deze eerste editie van een nieuwe serie één dag na Valentijn: rode lipstick kan namelijk 365 dagen, als je het mij vraagt. Sterker nog: het kan niet alleen, maar geeft menig outfit iets extra’s. Dat merk je nog het beste als je de rode lipstick bij deze outfits weg zou denken. Juist: dat zou ze een stuk fletser maken, toch?

Ik koos outfits voor deze posts die ik allemaal mooi vind, maar niet allemaal éven mooi. De tweede outfit bijvoorbeeld, is iets té artistiek naar mijn smaak (en ik doe ook naar de smaak van een hoop van jullie), maar plaats ik omdat ik graag wat anders laat zien dan alleen de standaard dingen. Ik denk altijd maar zo: als je ziet en weet wat je níet mooi vindt, weet je ook beter wat je wél mooi vindt. En dat laatste: daar draait het eigenlijk allemaal om, binnen je eigen stijl.

Welke van de zeven ik dan wél het mooiste vind? De laatste denk ik. Niet zozeer de outfit, maar wel hoe de lipstick daar tot zijn recht komt. Als ik een outfit als totaalplaatje moet kiezen ga ik voor die met de kusjes op de broek. Niet in de laatste plaats omdat Meagan haar broek dus écht onder heeft lopen kussen met haar lipstick. Super cool!

 photo 1rodelipstickkayture-1.jpg
 photo 2rodelipstickstreetpeeper-3.jpg
 photo 3rodelipsticklovemaegan-3.jpg
 photo 4rodelipsticksnakesnest-3.jpg
 photo 5rodelipstickdulceida-3.jpg
 photo 6rodelipstickeasyfashion-1.jpg
 photo 7rodelipstickcollagevintage-1.jpgWel outfit vind jij het mooiste?


Bronnen foto’s: 

Kayture / Streetpeeper / loveMaegan / Snake’s Nest / DulceIda / EasyFashion / Collage Vintage

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties