logo
15 February 2013

Discofever

Gepost in fashion

Eerder vertelde ik al dat er veel 80s invloeden terugkomen en welk merk is nou hét merk om daar gebruik van te maken? Een merk dat opvallende dingen maakt natuurlijk! Ik zeg: Jeffrey Campbell baby!

Jeffrey Campbell kan het namelijk niet gek genoeg: eeuwenlange spikes, metershoge plateau’, ultrafelle neonkleuren en opvallend metaal zijn allemaal geen dingen waar hij vies van is. Aan het net genoemde rijtje kan vanaf nu nóg iets opvallends worden toegevoegd: een hak met verlichting!

 photo discofeverjeffreycampbelllitalight.jpgHet schoenenmerk komt namelijk met het Lita Light model: een schoen zoals de al langer bestaande Lita’s, maar dan met een lampje in de hak. Het lampje kan flikkeren in rood, paars, groen en blauw en kan – voor als je even “uitgediscoot” bent- ook worden uitgeschakeld.

Ik ben niet vies van iets opvallends, maar een flikkerend lampje in mijn hak zou ik echt alleen naar een bijzondere gelegenheid dragen.

Hoe zit dat bij jou? Jammer dat je ze niet vóór carnaval ontdekt hebt, zeker?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties