logo
13 February 2013

Fashion crush – Het ‘flip over’ rokje

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

De laatste tijd heb ik iets met rokjes die eigenlijk heel basic zijn, maar waar tóch iets bijzonder mee is. Rokjes die makkelijk te combineren zijn, omdat ze uit één kleur bestaan bijvoorbeeld, maar die toch niet saai worden door – ik noem maar iets- een apart model. Het rokje dat ik draag in deze outfitpost valt wat mij betreft in die categorie.

Een rokje dat ook in die categorie valt, is het ‘flip over’ rokje. Die benaming heb ik zelf bedacht, maar betekent niets meer en niets minder dan wat je ziet: een rokje waarbij het lijkt alsof je een stuk omgeslagen stof draagt. Bij onderstaande rokjes betekent dat dat, ook al komt het rokje bijna tot de knie, de rokjes totaal niet degelijk zijn. De split zorgt namelijk spannend en grafisch randje (het ene figuurlijk, het andere letterlijk). Je ziet niet alleen een stuk meer been door de split namelijk, er ontstaat ook een soort hoek die de grote, zwarte lap stof doorbreekt.

 photo dcc34292-0e8a-4446-8c66-1874a4940b63.jpgIk ben helemaal weg van dit model rokje en ik denk jullie ook wel! Maar dat laat ik natuurlijk aan jezelf over.


Bron foto’s

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties