logo
25 February 2013

Heeft Lady Gaga deze al gezien?

Gepost in fashion

Hoewel mode voor mij niet alleen mooi en leuk, maar ook draagbaar moet zijn, kan een beetje ‘ondraagbare inspiratie’ op zijn tijd geen kwaad, denk ik. Zo denk ik nog steeds met veel plezier terug aan de ArtEZ afstudeercollecties 2012, waarbij best veel vrij ondraagbaar was.

Vrij ondraagbaar ook, zijn deze schoenen/kunstwerken van Julia Kaldy, waarbij ik onherroepelijk moest denken aan Lady Gaga. Ze zou er ons lang eer mee aandoen, want de schoenen/kunstwerken doen me verder nog aan klompen denken.

Die met de leren (?) banden vind ik niet mooi, maar de compleet houten die het model draagt vind ik prachtig.

 photo heeftladygagadezealgezien2-1.jpg
 photo heeftladygagadezealgezien4.jpg
 photo heeftladygagadezealgezien3-2.jpg
 photo heeftladygagadezealgezien-2.jpg
 photo heeftladygagadezealgezien5-1.jpgWat vind jij van de schoenen? Mooi om naar te kijken of geef je er niets om als je het niet aan zou/kunt trekken?


Bron.

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties