logo
16 February 2013

Het is weekend, dus we loungen

Gepost in fashion

Kennen jullie de outlet van Zalando: Zalando Lounge? Ik tot gisteren alleen van naam en vond het dus wel eens tijd er een kijkje te gaan nemen. Wat bleek? Ik werd heel positief verrast door, met name, de aanbiedingen die ze momenteel hebben op hun eigen merk: Zalando Collection. Een paar maanden geleden schreef ik hier al over het merk: ik was van de meeste schoenen niet zo weg, maar vond het grootste gedeelte van de kleding wel erg mooi. Vooral met deze prijzen heeft Zalando Collection bovendien een hele fijne prijs/kwaliteit.

Zalando Lounge werkt zoals bijvoorbeeld shopVIP: je moet je inschrijven om de aanbiedingen te zien en deze lopen vervolgens per merk (waar Zalando Collection er op dit moment dus één van is) een paar dagen. Je hebt daardoor altijd maar kort de tijd om van de aanbieding gebruik te maken en daarbij is het verstandig om voor een interessante aanbieding echt klaar te gaan zitten (deze worden vantevoren aangekondigd), want de mooiste stukken kunnen snel uitverkocht zijn. Deze Zalando Collection stukken zijn er, bij het schrijven van deze post, gelukkig nog wél:

 photo jurkjepaisleyprintzalandocollection.jpg
Jurkje – €18,-


 photo twotonerokjezalandocollection.jpg
Rokje – €14,-


 photo paarsetruizalandocollection.jpg
Trui – €19,-


 photo sweaterzalandocollection.jpg
Sweater – €13,-Ik heb niet direct gelinkt naar de items, omdat je deze toch niet kunt zien voordat je je aangemeld hebt bij Zalando Lounge. Mocht je dat willen: ga naar Zalando en klik rechts bovenin op ‘Lounge’ (dus niet op ‘Outlet’, want dat is de gewone sale afdeling – ook leuk, maar daar heb ik het nu niet over). Ook kun je rechtstreeks naar Zalando Lounge gaan. Vervolgens zie je banners met verschillende merken die op dit moment aanbiedingen hebben lopen: klik op die van Zalando Collection.

Als je je aanmeldt krijg je gelijk een kortingsbon van €10,- die je kunt gebruiken als je voor minimaal €50,- bestelt.

Maak jij weleens gebruik van een site als Zalando Lounge?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties