logo
12 February 2013

“Het zijn net stiletto’s!”

Gepost in beauty

Het was in eerste instantie niet de bedoeling, maar ik kon het toch niet laten: om bij het opvullen van mijn kunstnagels anders dan weer basic kunstnagels te laten zetten. Ik wilde iets wat apart was, maar wel redelijk neutraal. Mijn nagels moesten niet te druk zouden zijn bij mijn kleren, maar mijn outfits – net als de juiste make-up- juist aan kunnen vullen. Toen dacht ik aan deze foto van Ilanka en besloot ik dat dat hem moest worden. De credits voor het ‘ontwerp’ gaan dus ook compleet naar haar.

Toen ik met mijn nieuwe creatie thuis kwam, zei mijn vader: “Het zijn net stilletto’s man!”. Ik dacht nog dat hij een grapje maakte, maar hij wist dus echt niet dat deze nagels écht stiletto’s heten.

Photobucket
PhotobucketIk weet zeker dat ze niet bij iedereen in de smaak zullen vallen, maar laat me je twee dingen vertellen:

1. Zo ‘uit de context’ als close-up zien ze er minder fraai uit dan wanneer je ze van verder weg ziet, vind ik. Een beetje hetzelfde verhaal als met mijn haar in de tijd.

2. Geloof me: ze passen echt helemaal bij mij!

Verdere info over mijn kunstnagels volgt in de volgende Nail diary, eind februari. Nog even geduld dus.

En? Do you like?


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties