logo
10 February 2013

Je zult Blinken dankzij Cleas Iversen

Gepost in fashion

Misschien had je het al ergens meegekregen: voor zijn show van afgelopen Amsterdam Fashionweek werkte Cleas Iversen samen met schoenenmerk Blink. Zie hier de beelden van zijn kledingontwerpen en de schoenontwerpen in samenwerking met het schoenmerk.

Erg leuk vind ik dat: wanneer een modeontwerper met een heel betaalbaar keten of merk samenwerkt, om zo zijn of haar ontwerpen ook bij het grote publiek onder de aandacht te brengen. Dit is vooral leuk wanneer deze schoenen niet alleen geshowd worden, maar ook daadwerkelijk te koop worden aangeboden. Soms worden er namelijk ook wel eens kleding en schoenen ontworpen alleen om de show te versterken en dus niet om in productie te nemen. Bij Cleas Iversen voor Blink is dit gedeeltelijk het geval: alle pastelkleurige schoenen die voor de show werden ontworpen komen niet in de winkel te liggen, maar alle zwarte modellen wél.

Dit omdat – je kunt het waarschijnlijk al raden- zwart nou eenmaal (helaas, zou ik willen zeggen) beter verkocht wordt dan pastel. En aangezien het gaat om een herfst/winter (2013/2014) collectie: pastel is in dat jaargetijde natuurlijk al helemaal niet populair.

Photobucket
€80,-


Photobucket
€90,-


Photobucket
€80,-


Photobucket
€120,-De prijzen kun je hierboven al zien, maar in welke winkels je deze Blink schoenen kunt vinden is nog niet bekend: dat laat ik jullie verder richting de zomer weten. Vanaf juli is het in ieder geval zover en is deze herfst/winter collectie beschikbaar voor ons.

Ik ben vooral verliefd op de laatste, lange laars, maar ook die met de kwastjes vind ik erg leuk. Wat vinden jullie van de schoenen en welke zijn je favoriet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties