logo
2 February 2013

Kleurrijke items, komen jullie mijn kamer inkleuren?

Gepost in fashion, overig

Ik krijg steeds de vraag of ik het eindresultaat van mijn kamer wil laten zien. Ik hoop dat jullie er niet te veel van verwachten, want – hoewel het voor mij een grote vooruitgang is – er staat vooral veel wit en kast in. In ieder geval ga ik waarschijnlijk wel tegemoet komen aan jullie wens, maar pas als alles is ingeruimd. Met mijn tempo kán dat even duren.

Hoewel ik het ook graag wit (=licht) wil houden, merk ik wel dat dit een beetje een identiteitscrisis oplevert: ik ben immers een kleurliefhebber! Daarom de vriendelijke vraag aan deze…

Photobucket
…bikini…


Photobucket
…rok…


Photobucket
…en cap: of dat ze mijn kamer wat in zouden willen komen kleuren?Heb jij veel wit of veel kleur op je kamer/in je huis?


Bronnen foto’s: 

Fashionising / Atlantic Pacific / Kingdom Of Style

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties