logo
18 February 2013

Knock-offs van knock-offs van knock-offs

Gepost in fashion

Dat ketens de ‘grote’ ontwerpers nadoen en knock-offs maken van wat er op de Fashionweeks te zien is, wisten we al langer natuurlijk. Dat ketens ook elkáár weer “inspireren” (om het vriendelijk uit te drukken) speelt natuurlijk ook al langer, maar valt me steeds meer op.

Vooruitstrevende winkels, webshops en lijnen als H&M Trend, Zara en ASOS durven de gok vaak wel te nemen en iets te produceren wat nóg geen trend is in het straatbeeld. Zij zijn degene die ons als eerste de trends-to-be brengen. Daarna, als blijkt dat de stijl of het model in de smaak valt, volgen vaak de reguliere lijnen van H&M, winkels als Vero Moda, Primark en op het gebied van schoenen… vanHaren.

Zo had Zara afgelopen seizoen deze flatjes in de collectie, waarna vanHaren voor deze zomer met onderstaand model komt. Voor een nóg zachter prijsje natuurlijk/gelukkig.

 photo vanharenballerinastuds.jpg
Ballerina met studs – €24,90Wat vind jij van de flatjes? En wat vind je ervan dat Zara deze voor de winter op de markt bracht? Draag jij dit soort open schoenen in de winter?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties