logo
7 February 2013

Koud? Trek een extra trui aan!

Gepost in fashion, overig

De laatste tijd wordt het minder, maar vooral de afgelopen jaren was ik een ontzettende koukleum. Daar kon haast geen radiator tegenop verwarmen en daarom zei mijn vader dan ook vaak: ‘Trek maar een extra trui aan’. De organisatoren van de Greenchoice Warme Truiendag zijn het met hem eens. Als je je verwarming 1 graad lager zet, bespaar je bijvoorbeeld al 7% op je stookkosten. Maar daar is het hen niet met name om te doen: wel om de klimaatverandering tegen te gaan. Want ook daar help je aan mee wanneer je minder verwarmt.

PhotobucketIk vind dit zo’n leuke actie omdat hij me voor iedereen haalbaar lijkt en je er niet alleen het milieu, maar ook jezelf (jezelf ook indirect via het milieu natuurlijk) er een plezier mee doet. Het enige wat ik nog mis is een samenwerking met een modeontwerper: waarom is er nog geen mooie Warme Truiendagtrui ontworpen? Een inkoppertje, lijkt me!

Véél meer informatie over de Warme Truiendag (morgen!) lees je op hun site.

Ga jij morgen een lekkere dikke, warme trui dragen (en de verwarming lager zetten)? Of doe je dat de hele winter al?


Illustratie door Esther Hörchner.

Bron.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties