logo
12 February 2013

Lovegerie

Gepost in fashion

Lingerie om van te houden: ik kom het niet zo vaak tegen. Persoonlijk vind ik niets zo moeilijk als lingerie kopen die mooi, betaalbaar en comfortabel is. Dit omdat ik héél veel lingerie duur, héél veel lingerie lelijk (en ik vind niet gauw iets lelijk, maar bij lingerie lijken ze het er altijd om te doen) en héél veel lingerie niet praktisch vind (mijn kleding hoeft er niet per se mooier, maar toch ook zeker niet lelijker door te gaan zitten).

Vorige week stuitte ik tijdens een rondje V&D op Vero Moda Intimates: de lingerielijn van Vero Moda. Die kende ik al (ik heb er lang geleden zelfs nog over geschreven), maar was ik nog niet zo vaak tegen gekomen. Gelukkig weet ik vanaf nu dat ik Vero Moda Intimates in ieder geval niet over moet slaan bij mijn zoektocht: nu het merendeel is afgeprijsd, is het meeste mooi, betaalbaar én praktisch.

 photo BHveromodamint.jpg
Bh – €7,-


 photo BHveromoda-5-.jpg
Padded bh – €5,-


 photo Veromodaonderbroekgeel-3-.jpg
String – €3,-


 photo BHveromodabloemen-7-.jpg
Padded bh – €7,- Omdat de prijzen nu zo laag zijn, is alles nog maar heel beperkt beschikbaar en zijn er al een hoop maten uitverkocht. Als je maat er nog wel bij zit, zou ik dus snel je slag slaan.

Kende jij Vero Moda Intimates al? Vind jij het lingerie om van te houden?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties