logo
26 February 2013

Matroosdoos

Gepost in fashion

In de winter weet ik vaak wel wat ik wil op jassengebied: faux fur! In de zomer is het echter een ander verhaal: ik hoop natuurlijk dat een jas de hele zomer niet nodig is, maar beter is het toch om op het ergste voorbereid te zijn.

Een populair model in de zomer is de trenchcoat van dunne stof. Niets mis mee, maar van de klassieke beige trenchcoat tint word ik niet écht vrolijk. Gelukkig is de beige trenchcoat tint nergens voor nodig: vorige week kwam ik een trenchcoat tegen in een kek roze kleurtje dat ik érg leuk vind.

De trenchcoat doet me erg denken aan de ‘matrozenstijl’, waar ik helemaal niet zoveel mee heb. Toch was ik op deze jas op slag verliefd (in het echt is hij mooier dan op de foto, vind ik): wat een schatje! Voor deze jas wil ik wel een ‘matroosdoos’ zijn.

 photo matroosdoossansonlineveromodarozetrenchcoat-1.jpg
Vero Moda – €39,95Omdat wellicht niet iedereen zo van roze houd als ik, is het fijn dat de jas er ook in felblauw, donkerblauw en grijs is. Je vindt ze allemaal hier, voor een (vind ik) heel redelijk prijsje.

Wat vind jij van de trenchcoat? En van deze roze variant?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties