logo
13 February 2013

Mijn favoriete outfit van alle fashionweeks in januari/februari 2013

Gepost in fashion

Zo, de titel is een hele mond vol hè? Ik kon er helaas niets minder van maken: onderstaande outfit moet wat mij betreft de titel ‘Mijn favoriete outfit van alle fashionweeks in januari/februari 2013’ dragen. Ook al moet fashionweek in New York (gedeeltelijk), Londen, Miliaan en Parijs (ook gedeeltelijk en inderdaad: dat zijn alle belangrijke steden dus) nog komen. En ook al heb ik ze niet allemaal kunnen zien omdat ik zelf maar één dag heb meegemaakt (daar zijn streetstyle blogs voor!): ik ben gewoon heel zeker van mijn zaak.

Photobucket
PhotobucketJa, ik weet het: daar is de (min of meer) politiepet weer. Ik ben bang dat mijn crush niet overgaat totdat ik zelf een betaalbaar (goedkoop!) exemplaar heb gevonden.

Verder is de outfit maar weinig creatief, maar de pet én de jas doen het ‘m echt voor mij.

Wat vind jij van deze outfit?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties