logo
24 February 2013

Mijn kamer – De schoenen

Gepost in persoonlijk

Ik ben nog steeds niet klaar met het inruimen van mijn kamer (shame on me), maar mijn ‘schoenenhok’ is inmiddels wél gevuld. Ik kan het me nu echt níet meer voorstellen dat in dit hok twee maanden geleden nog 80% van mijn kleding en 1/3 van mijn schoenen hing, lag en stond. Het was dan ook overvol en ik kan vol overtuiging zeggen dat een beetje de ruimte hebben zóveel prettiger aankleedt. Terwijl ik wist dat er dus heel wat in de kast ging, was ik alsnog bang dat al mijn schoenen er van mijn lang zal ze leven niet in zouden passen. Nadat ik nog eens kritisch naar ze allemaal had gekeken en van minstens nog zo’n 30 paar afscheid heb gedaan (naast de ongeveer tweejaarlijkse schoonmaak die ik pleeg) bleek wat overbleef gelukkig wél in mijn ‘holy shoe pleasure’ te passen.

Eerlijk gezegd ben ik bloody zenuwachtig als ik deze post schrijf en ik weet niet zo goed waarom. Hoewel ik de vraag: ‘Wil je je kledingkast laten zien?’ ongetwijfeld het meest krijg van alle vragen die me worden gesteld, heb ik het er nooit zo op gehad: mijn ‘stash’  showen. Net als jullie vind ik het leuk om naar die van anderen te kijken, maar mijn kleding en schoenen: het zijn toch een beetje mijn heiligdom. Call me crazy, maar die laten zien voelt alsof ik in mijn nakie sta.

Ook zien jullie dan (bijna) alles, waardoor er in outfitposts minder verrassingen zullen zijn: dat vind ik een nadeel. En het is dat ik alles net heb ingeruimd, maar verder ben ik niet zo’n Miep Precies. Hoewel ik wel redelijk opgeruimd ben (het is maar net wie je dit vraagt, maar vind ik zelf wel), zul je bij mij echt geen inloopkast aantreffen als die van Esmée bijvoorbeeld. Ik ben veel nonchalanter in die dingen en neem ze eerlijk gezegd ook minder serieus: hoewel mijn schoenen dus wel een beetje mijn heiligdom zijn, vind ik een schoenenhok toch maar een schoenenhok. En dingen die je minder serieus neemt vind je misschien ook minder boeiend om te laten zien?

Dan is er nog de reden dat ik niet echt graag met mijn spullen loop te pronken en dat ik het (ook al klinkt dat misschien wat hypocriet uit mijn mond) belangrijk vind dat ik jullie niet meegeef dat het gaat om zoveel mogelijk kleding verzamelen, maar om je eigen stijl ontwikkelen. Niet dat ik tégen veel kleding verzamelen ben (dat zou wel héél erg hypocriet zijn), maar een promoter is toch wat anders.

Dus waarom ik dan toch in mijn figuurlijke nakie ga staan? Omdat jullie dit zo ontzettend graag willen zien. En omdat ik er niet vies van ben over mijn eigen drempels heen te stappen. Therefore ladies, I present to you: mijn schoenenhok!

 photo Mijnkamer-Mijnschoenen3.jpg
 photo Mijnkamer-Mijnschoenen10.jpg
 photo Mijnkamer-Mijnschoenen4.jpg
 photo Mijnkamer-Mijnschoenen7.jpg
 photo Mijnkamer-Mijnschoenen6.jpg
 photo Mijnkamer-Mijnschoenen8.jpg
 photo Mijnkamer-Mijnschoenen2.jpg
 photo Mijnkamer-Mijnschoenen1.jpgEn toen wist ik niet welke vraag ik hier neer moest zetten. Zenuwachtig, zei ik toch?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties