logo
28 February 2013

My first BB

Gepost in beauty

Nu het beter gaat met mijn huid en ik het gevoel heb dat wallen en andere vrienden die je liever niet wilt tóch iets meer opvallen bij mijn donkere haar, vond ik het tijd om eindelijk ook eens (als laatste op de wereld, I guess) een BB cream te proberen: een foundation en dagcrème in één. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik niet zo in dat principe geloof, want net zoals een conditioner totaal iets anders is dan een shampoo, is een dagcrème iets heel anders dan een foundation: soms moet je 2 producten in 1 gewoon niet willen.

Hoe dan ook is een foundation die mijn huid niet te veel verstopt en misschien zelfs een beetje hydrateert ook al een fijn idee, dus hoppakee: aan de BB cream ermee!

 photo MyfirstBB1.jpg
 photo MyfirstBB2.jpg
Links: zonder BB cream.


 photo MyfirstBB3.jpg
Rechts: met BB Cream.Omdat het maar een experiment is, koos ik voor een budgetvriendelijke én één waar ik goede verhalen over heb gelezen: de BB cream van Catrice. Het verschil is groter dan ik had verwacht! Mijn huid ziet er veel frisser uit met een laagje BB, en toch ook nog steeds natuurlijk. Mijn huid is egaler, maar niet op een “plamuur manier”. Tot nu toe reageert mijn huid er gelukkig goed op. Duimen jullie mee dat het zo blijft?

Gebruik jij een BB cream?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties