logo
11 February 2013

Nachtelijk mode avontuurtje

Gepost in fashion

Net zo’n nachtbraker én modeliefhebber als ik? Dan heb ik een tip voor je! De show van kledingmerk Supertrash – waarin de herfst/winter 2013/2014 collectie werd geshowd, afgelopen januari- is morgen op televisie te zien!

Zoals je inmiddels waarschijnlijk al vermoedde: je moet er wel lang voor opblijven. De uitzending is namelijk pas vanaf 00:10 te zien op Net 5. Toch denk ik dat het de moeite waard is, want de show schijnt steevast een groot spektakel te zijn.

 photo supertrashshowjanuari20132.jpg
 photo supertrashshowjanuari20133.jpg
 photo supertrashshowjanuari20134.jpg
 photo supertrashshowjanuari2013.jpgHier vind je meer informatie over de uitzending.

Ga jij kijken? Of heb je je nachtrust er niet voor over?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties