logo
16 February 2013

Outfit – Barbieroze lippen

Gepost in mijn outfits

Ik houd gewoon van een beetje fout hier en daar, neem me dat niet kwalijk. Niet zo fout dat het ordinair wordt, maar met enorm hoge hakken, barbieroze lippen, puntnagels en over de top wimpers kun je mij best blij maken. Deze outfit heb ik naar mijn lippen vernoemd, omdat ik ze op de één of andere manier heel erg op vind vallen naast de rest. Misschien omdat ze als enige roze zijn? Misschien omdat de kleur lichter is dan mijn eigen kleur lippen, waardoor ze om die reden opvallen? Ik weet het niet zeker.

Wel weet ik dat ik ontzettend dol was en ben op deze laarsjes en daarom heel blij ben dat ik ze nu ook in een andere kleur heb. Vooral in de sneeuw zijn de laarsjes erg praktisch (maar niet warm, aarrgh!) en daarbij qua ‘lompheid’ zo ongeveer het tegenovergestelde van snowboots. Niet dat er iets mis is met lompheid, want een grove schoen kan ook best leuk zijn. Zoals jullie weten heb ik ook daar genoeg van en komen ook die hier aan bod. Maar we hadden het nu over waar je me blíj mee kan maken, en dan moet ik strikjes niet vergeten.

Wat vind jij? Te Barbie? Of fout is goud?

 photo Outfit-Barbierozelippen2.jpg
 photo Outfit-Barbierozelippen3.jpg
 photo Outfit-Barbierozelippen6.jpg
 photo Outfit-Barbierozelippen1.jpg
 photo Outfit-Barbierozelippen4.jpg
 photo Outfit-Barbierozelippen6.jpg
 photo Outfit-Barbierozelippen5.jpg
 photo Outfit-Barbierozelippen7.jpg
Pixie Knitwear trui
Dress Republic broek (kun je hier vinden)
eBay regenlaarsjes
H&M sjaal
C&A jas
C&A riempje
Zalando Collection tas (kun je hier vinden)


Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties