logo




25 February 2013

Outfit – Boho chic

Gepost in mijn outfits

Wauw: ik ben helemaal verliefd op dit jasje sinds ik hem zag bij Sans Online en ik wil hem het liefste elke dag van de week aan. De koele knalkleur in combinatie met het gouden hardware vind ik te gek en door het suède materiaal geeft hij elke outfit een nét wat ‘rijker’ gevoel. Mijn tweede leren jasje is een feit en I love it!

Toen deze outfit me deed denken aan Danie Bles, wist ik dat ik ‘m boho chic moet noemen. Welke andere stijl is haar op het lijf geschreven? Het zullen de ‘Ibiza’  laarzen wel zijn, in combinatie met de muntketting en het suède jasje: alleen een stel hippe fringe shorts zouden het nog verder af (maar ook té obvious boho) kunnen maken. Mijn haar heb ik gelijk maar wat van de ‘Ibiza beach look’ meegegeven voor de finishing touch: ik vind het heerlijk om van de nood een deugd te maken wanneer het even niet gewassen is en het dan een beetje volumineus en frizzy te laten zijn.

Oh, en drie keer raden wat het antwoord is op de vraag die ik gisteren stelde? “Het één hoeft het ander niet uit te sluiten” was een instinker hoor!

Houd jij van de boho chic stijl? Waarom wel/niet?

 photo Outfit-Bohochic2.jpg
 photo Outfit-Bohochic6.jpg
 photo Outfit-Bohochic4.jpg
 photo Outfit-Bohochic7.jpg
 photo Outfit-Bohochic5.jpg
 photo Outfit-Bohochic1.jpg
 photo Outfit-Bohochic3.jpg
Vero Moda via Sans Online jasje (kun je hier vinden)
Only trui (kun je hier vinden)
New Yorker rokje
vanHaren laarzen
Mi Moneda ketting (kun je hier vinden)


Foto’s door Saskia van Schaik.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties