logo
5 February 2013

Outfit – De klassieke pump

Gepost in mijn outfits

Alles van mijn nek tot mijn heupen oogt nogal ‘slouchy’ in deze outfit. Vandaar dat ik besloot dé klassieke pump eronder te dragen. Dé, omdat het klassieker bijna niet kan. Ik vind deze vanHaren pumps echte stewardessenpumps, maar dan met een beetje meer ‘bite’. Ze zijn namelijk wat hoger: de hakhoogte is laag genoeg om klassiek te zijn en hoog genoeg om niet tuttig te zijn. Onder een stoere en casual bovenkant (zoals bij deze outfit) geven ze nét genoeg vrouwelijkheid en stijl ter compensatie.

De vrije lompe terug wordt nóg lomper door het wijde bovenstuk van het jurkje dat ik draag. Omdat de onderkant van het jurkje weer strakker is, vond ik wel dat dit kon en dat de twee delen elkaar goed in balans brengen. Omdat ik open pumps draag en ook nog indezelfde kleur als mijn panty, ogen mijn benen bovendien langer, waardoor ik geen ‘propje’ wordt. Het zwart heb ik doorgevoerd in de haarband, zodat er nog ergens een zwart accentje zou zijn.

Hij is apart deze outfit en het zal zeker niet mijn meest populaire zijn, maar toch ben ik er wel tevreden over. Én ben ik heel benieuwd wat jij vindt natuurlijk! Let me know!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
vintage jurkje
She Inside trui en sjaal
5 inch and up for Nelly.com haarband
vanHaren pumps


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties