logo
28 February 2013

Outfit – Dierentuin

Gepost in mijn outfits

Zebra’s en een panda: niet genoeg om een dierentuin mee te vullen, maar we komen een heel eind dacht ik zo. Zwart/wit met zwart/wit wordt al gauw wat saai vind ik, vandaar dat ik onder de trui iets onverwachts draag: een printje. Het was niet de bedoeling om de riem bij de outfit te dragen, maar de trui bleek langer dan ik had verwacht. Doordat hij net mijn taille nog bedekt, werd ik erg ‘vierkant’ en miste er vrouwelijke vorm, vond ik. Dus hoppa: een riem erom gegooid, de trui er nonchalant in gestopt en de outfit afgemaakt met basiskleur zwart. De (overigens niet heel bijzondere) ketting die ik erbij wilde dragen heb ik weg gelaten, want zijn taak was al overgenomen door de riem.

Ik houd ervan! Opnieuw: ook vooral weer door mijn nagels. Die maken echt dat ik niet behoefte heb aan verdere kleur nu mijn haar ook nog eens donker is: dat beetje felgroen is genoeg.

Wat vind jij van mijn dierentuin? Would you visit it?

 photo Outfit-Dierentuin2.jpg
 photo Outfit-Dierentuin3.jpg
 photo Outfit-Dierentuin4.jpg
 photo Outfit-Dierentuin6.jpg
 photo Outfit-Dierentuin5.jpg
 photo Outfit-Dierentuin1.jpg
 photo Outfit-Dierentuin7.jpg
Primark trui
H&M jurkje als rokje
H&M riem
H&M cap
C&A schoenen


Foto’s door Ruben Heijerman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties