logo
1 February 2013

Outfit – Eekhoorn

Gepost in mijn outfits

Een trui met een eekhoorn? Yes please! Hoewel eekhoorntjes waarschijnlijk meer bij de herfst horen (misschien ook wel niet: het is maar mijn gevoel die dat zegt…) vind ik deze trui erg winters en gezellig. De krullen versterken dat gezellige gevoel: ik krijg er echt een Hollandse, boerentoet door, en dat past wel bij zo’n warme trui en degelijke stappers.

De ‘heuptas’ had ik al tijden in de kast liggen, en op de één of andere manier vond ik dit de juiste outfit om hem daaruit te halen. Opnieuw: het zal de praktische en op een bepaalde manier degelijke uitstraling van deze outfit wel zijn. Als we het hebben over ‘boerin-achtig’ dan vind ik een heuptas daar in ieder geval helemaal bijhoren. Voordat je nu denkt dat ik met deze outfit boeren in de zeik wil nemen: nee hoor, ik kan een tikje boers juist erg leuk vinden. Denk ook aan ruitjesblousen, overalls, boeren sjaaltjes, etc.

Met een tikje bedoel ik ook echt een tikje, want het lijkt me niet dat je als je me in deze outfit ziet lopen, dat je denkt: hé, wat loopt daar voor verdwaalde boerin?! Zoals ook voor de cowboystijl geldt: ínvloeden zijn heel iets anders dan dat je erbij loopt als de stereotype cowboy of boer. Als we het hebben over mode gaat het bijna altijd over invloeden (die in een modeshow dan wel weer versterkt worden neergezet) en nooit over een complete stijl of type. Neem stijlen (wanneer ik het over ze heb) dus niet te letterlijk, maar pak er de beetjes van mee die je aanspreken en verwerk die in je outfit: dat is wat mij betreft het leukste.

Ben je ondertussen al verliefd op m’n eekhoorn?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Bershka trui
H&M Divided jeans
Pieces laarzen
Ubbie sjaal
Ernest via Urban-stiletto.com horloge
Coolcat riem


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties